Home » Meubels op maat » Maatwerk

Wij maken we alle meubels op bestelling. Wij hebben dus geen voorraad. 

1. Maatwerk bestellen voor bestaand artikel
Mocht jouw gewenste meubel er niet bij staan, vraag dan een offerte aan. Je kunt eventueel een maatwerktekeningen of foto mailen of appen. Binnen 1 – 2 werkdagen sturen wij geheel vrijblijvend een passende offerte op maat.

2. Een nieuw meubel laten maken vanuit een maatwerktekening.
Je kunt ook op basis van jouw eigen wensen een designontwerp (schets, foto’s of complete 3-D tekeningen) met ons delen via mail op app. Vraag dan naar de mogelijkheden door te bellen/appen +31 6 83 71 37 27of een mail te sturen met jouw ontwerp naar info@destaalhoeve.nl. Binnen 1 – 2 werkdagen sturen wij geheel vrijblijvend een passende offerte op maat.

3. Projectinrichting voor zakelijke markt
Wij maken meubelen op maat, waarbij design en kwaliteit samengaan. Wil je dat jouw bedrijf in aanmerking komt voor ons maatwerktraject? Vraag dan naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen via telefoon of app. of een mail te sturen met jouw ontwerp. Binnen 1 – 2 werkdagen sturen nemen wij contact met jouw op.

Sta je op het punt industriële  terrasmeubels voor jouw horecazaak aan te schaffen of de huizen op een recreatie park te voorzien van industriële meubelen? Met onze zakelijke klanten maken we graag een persoonlijke afspraak. We geven graag deskundig advies – bij jou op kantoor of in onze werkplaats.

Betaling voor meubelen op maat
Je krijgt een factuur van ons. De factuur is tevens je garantiebewijs. Wij vertrouwen jou als klant en wij vertrouwen in een succesvolle levering van je prachtige industriële meubel(s).